MENÜ
BIZTONSÁG MINDENKI SZÁMÁRA:

Teljes körű szakértelemmel és országos lefedettséggel

Bemutatkozás

A MU-VILL SZOLGÁLTATÓ BT. 2000-ben alakult, 2020-ban KFT-re módosult és azóta folyamatosan fejlődik, hogy minőségi szolgáltatást tudjon biztosítani partnereinek. Vállalkozásunk tagjai komoly tudással és tapasztalattal rendelkeznek, szakmájukban elismertek. Villamosmérnök, gépészmérnök, környezetvédelmi és hulladékgazdálkodó technikus, tűzvédelmi előadó, munkavédelmi mérnök és technikus, közgazdász, munkavédelmi és emelőgép szakértő, emelőgép ügyintéző és gépésztechnikus végzettséggel rendelkeznek munkatársaink.

Kezdetekben munkavédelmi feladatok ellátására szakosodtunk, de a fokozódó piaci igények ellátása érdekében tevékenységi körünk folyamatosan bővült. A munkavédelmi szolgáltatásokon túl tűzvédelmi-, környezetvédelmi feladatok ellátásával, emelőgépek időszakos vizsgálatával, veszélyes gépek üzembe helyezésével, villamos berendezések és kéziszerszámok időszakos vizsgálatával, érintésvédelmi/szabványossági és villámvédelmi mérésekkel, hulladékgazdálkodással, valamint FAM laborunkban a feszültség alatti munkavégzés szerszámainak időszakos ellenőrzésével és a leesés elleni védőeszközök időszakos vizsgálatával foglalkozunk. Cégünk az E.ON hivatalos partnereként közös oszlopsoros oktatást végez.

Cégünk rendelkezik ISO 9001: 2008 minősítéssel, mert számunkra fontos megrendelőink igényeinek minél magasabb szintű megismerése és kielégítése.

Vállalkozásunk küldetése, hogy partnereinknek minőségi szolgáltatásokat biztosítsunk, bizalmi kapcsolatokat építsünk ki, folyamatosan törekedjünk ügyfeleink érdekeinek tiszteletben tartására, miközben az etikus magatartás, környezettudatosság és társadalmi felelősségvállalás vezérli mindennapi működésünket, az egészséget nem veszélyeztető biztonságos munkavégzés biztosítása érdekében.

Amennyiben rövid bemutatkozásunk felkeltette érdeklődését, kérem, forduljon hozzánk bizalommal.

Rodek György
ügyvezető

Referenciáink, kiemelt partnereink

Referenciáink